ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کامالا هریس ستاد بایدن را پر از پول کرد

کامالا هریس ستاد بایدن را پر از پول کرد هریس ۵۵ ساله نخستین زن سیاه پوست و اولین هندی تباری است که توسط یک حزب بزرگ برای تصدی پست ملی معرفی شده است و چهارمین زن در تاریخ آمریکا است که به عنوان یکی از برگهای برنده ریاست جمهوری‌شان انتخاب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۹۹

به گزارش راهبد معاصر خبرگزاری رویترز امروز به نقل از یکی از سخنگویان کارزار انتخاباتی جو بایدن خبر داد که ظرف ۴۸ ساعت از انتخاب کامالا هریس، ۴۸ میلیون دلار به این کارزار کمک شده است.

به گزارش رویترز ، سناتور کامالا هریس که در دور مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری به نفع بایدن کناره‌گیری کرده بود، سه شنبه به عنوان معاون و شریک انتخاباتی نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۱۳ آبان برگزیده شد.

هریس ۵۵ ساله نخستین زن سیاه پوست و اولین هندی تباری است که توسط یک حزب بزرگ برای تصدی پست ملی معرفی شده است و چهارمین زن در تاریخ آمریکا است که به عنوان یکی از برگهای برنده ریاست جمهوری‌شان انتخاب می‌شود.

پیش بینی می‌شود انتخاب هریس به عنوان شریک انتخاباتی که در صورت پیروزی بایدن، معاون و رئیس سنا هم خواهد شد، آرای رنگین‌پوستان آمریکا را روانه سبد بایدن کند.

نتایج نظرسنجی شبکه فاکس نیوز نزدیک به جمهوری‌خواهان نشان می‌دهد که «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از رقیبش «دونالد ترامپ» هفت درصد جلوتر است.

 

تابناک

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار